Som la Barcelona que combat un model de ciutat on una de cada quatre veïnes viu en risc de pobresa i on es desnona una família cada quaranta minuts. Som les veïnes tipes de més de quaranta anys de precarització i especulació amb les nostres vides.

La CUP Barcelona considera que és un exercici de transparència i honestedat mostrar les xifres econòmiques amb què compten els partits polítics que es presenten a les eleccions i explicar a què es destinaran durant aquesta campanya electoral. 

Sota la idea de 350 milions d'euros per Barcelona i l'Hospitalet amb el pas de més de 80.000 persones, el Mobile World Congress (MWC) torna a ocupar de nou els espais i carrers de la ciutat.

Demà s’aprova el pressupost pel 2023 de l’Ajuntament de Barcelona. Un cop més es repeteix la tònica habitual dels darrers anys; aquesta aprovació és fruit d’un intercanvi de cromos a tres bandes: Ajuntament, Generalitat i Estat.

La CUP Barcelona exigeix a l’Alcaldessa Ada Colau la destitució immediata de Joan Ramon Riera Alemany, Regidor del Districte de les Corts i de l'àrea d'Infància, Joventut i Persones grans i de la Gerent del Districte de les Corts Sara Jaurrieta, responsable directa d'ordenar l’a

El sistema i l’entramat del poder disposa i posa en marxa múltiples mecanismes per tal d’excloure les classes populars de la presa de decisions reals, d’aquelles que afecten les nostres condicions de vida.

El govern espanyol del PSOE i PODEMOS recorre al TC la llei catalana antidesnonaments. Una llei aprovada al Parlament de Catalunya per àmplia majoria i amb el suport d’entitats i agents socials.

Després de mesos de negociació entre els treballadors i treballadores i la direcció de Betevé per aconseguir un conveni just acord a les necessitats de Betevé com a mitjà de comunicació públic, es va portar a votació un proposta d'organització del treball i marc econòmic per part de la

Aquest passat dilluns 19 d’octubre en una petita sala de la seu del Ministeri d’Hisenda de Barcelona va tenir lloc una de les operacions especulatives més escandaloses i indignants dels darrers temps a la nostra ciutat.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a tres anys i sis mesos de presó a Moisès Fernández i a Francisco Garrobo, company de la CUP Barcelona, membre del secretariat municipal d’aquesta organització i fortament vinculat al moviment veïnal de Nou Barris. El motiu?

La CUP a facebook

La CUP a youtube