Notícies de Barcelona

En aquests temps en què la voluntat de canvis topa amb el mur del règim i el sistema, els Països Catalans afrontem algunes cruïlles decisives en el camí cap a la construcció d’una república independent, socialista i feminista.

La CUP de Barcelona es refunda per esdevenir CUP Capgirem Barcelona

La CUP Barcelona, fins ara referent nacional de les Candidatures d’Unitat Popular dels Països Catalans s’ha transformat en favor d’esdevenir CUP Capgirem Barcelona.

Avui 25 de juliol, la segona assemblea de ciutat de CUP Capgirem Barcelona ha ratificat el procés de transformació de l’espai polític hereu de la candidatura que va aconseguir tres regidores el passat 24M a l’Ajuntament de Barcelona.

La CUP Poble Actiu a la Diputació de Barcelona

Avui dimecres 15 de juliol tenia lloc el Ple de Constitució de la Diputació de Barcelona. Les tres representants de les candidatures de la CUP Poble Actiu prometien per imperatiu legal i amb el compromís de treballar també en aquest espai per la transparència real, la lluita per l’alliberament del nostre poble, pel socialisme i per una societat feminista.

Us convoquem a tots i totes a participar de l' assemblea oberta que tindrà lloc aquest diumenge 5 de Juliol al casinet d' Hostafrancs ( C/ Rector Triadó, 53 ) de 10:30h a 13:30h

 

Ordre del dia:

- Sobre el paper polític de la candidatua més enllà del 27S

- Sobre com s' ha d' organitzar

 

Documents a debat:

- Document organitzatiu

Un nou assassinat masclista a Barcelona. Prou!

Divendres ens despertàvem amb la notícia d’una dona assassinada pel seu company trobada al port de Barcelona. Des de la CUP Capgirem Barcelona volem reivindicar que aquesta és una mort política, víctima del patriarcat imperant en la nostra societat, un sistema que encara ara empara el privilegi masculí dels homes heterosexuals i perpetua la violència estructural contra les dones i, que cal combatre amb tota la contundència d’una vegada per totes.

Una assemblea general oberta per decidir l’estructura de la CUP Capgirem Barcelona d’ara endavant

Ens esperen quatre anys de moltíssima feina, investigació i lluita. I cal que, entre totes, decidim la millor estructura organitzativa per portar-la a terme.

Davant les acusacions de l’Ajuntament de Barcelona

Durant la darrera setmana el grup municipal de la CUP Capgirem Barcelona i Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista,  hem demanat realitzar una reunió amb Barcelona en Comú (BEC) per parlar de diferents temes, un d’ells i el més rellevant en aquests moments era la qüestió “d’acció policial” (o el nom que finalment hagi de rebre sota el mandat del nou govern) i sobretot dels casos més urgents

Discurs de María José Lecha al Ple d’Investidura

Bona tarda a totes i tots,

Avui es constitueix el Consell Municipal, és un acte sobre tot protocolari i volem donar les gràcies als companys i companyes de l’Ajuntament que aquests dies ens han donat tot tipus d’explicacions.

La CUP Capgirem Barcelona optarà finalment per dividir el vot de les seves tres representants a l’Ajuntament. En primer lloc, la candidatura emetrà un vot crític de confiança a la candidatura més votada, representada per Ada Colau i Ballano.

La CUP Capgirem Barcelona davant Sessió Constitutiva de l’Ajuntament

La CUP Capgirem Barcelona donarà un vot crític de confiança a Ada Colau en la votació del Ple d’Investidura.

Pàgines